ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 9, 4ος όροφος, Έναντι ΚΤΕΛ, Λάρισα
ΒΥΡΩΝΟΣ 9, 1ος όροφος , Λαμία
Ενημέρωση – Πρόληψη – Θεραπεία
Αγγειακών Παθήσεων
Δρ. Τζορμπατζόγλου Ιωάννης MD, M.Sc – ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Δρ. Ιωάννης Τζορμπατζόγλου, έχει αποφοιτήσει από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000. Έχει εξειδικευτεί στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής σε μεγάλα νοσοκομεία της Πρωτεύουσας (Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Αγιος Σάββας, Ερυθρός Σταυρός). Συνέχισε τις σπουδές του με την απόκτηση Master στις Ενδαγγειακές Τεχνικές (Διακρατικός Τίτλος Σπουδών,Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μιλάνο Biccoca).

Ενημέρωση – Πρόληψη – Θεραπεία
Αγγειακών Παθήσεων
Δρ. Τζορμπατζόγλου Ιωάννης MD, M.Sc – ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Δρ. Ιωάννης Τζορμπατζόγλου, έχει αποφοιτήσει από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000. Έχει εξειδικευτεί στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής σε μεγάλα νοσοκομεία της Πρωτεύουσας (Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Αγιος Σάββας, Ερυθρός Σταυρός). Συνέχισε τις σπουδές του με την απόκτηση Master στις Ενδαγγειακές Τεχνικές (Διακρατικός Τίτλος Σπουδών,Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μιλάνο Biccoca).

Θεραπείες / Υπηρεσίες
  • Τριπλεξ αγγείων
  • Εκτίμηση κινδύνου για εγκεφαλικό
  • Συμβουλευτική ανευρυσματικής νόσου
  • Εφαρμογές αγγειακού laser
  • Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων RBS
  • Λεμφοιδημα
  • Λιποίδημα
  • Έλκη ( διαφορική διάγνωση /θεραπεία )
0
Περισσότερα από 15 χρόνια
επιτυχών θεραπείών
Έγκαιρες Διαγνώσεις
  • Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής
  • Καρωτιδική νόσος – Εγκεφαλικό
  • Κιρσοί – Φλεβική Ανεπάρκεια
  • Έλκη
  • Αποφρακτική αρτηριοπάθεια κάτω άκρων
0
Περισσότεροι από 1000
ικανοποιημένοι ασθενείς
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ

Ο ιατρός δέχεται επείγοντα περιστατικά με μια κλήση στο τηλέφωνο 2411 115911 για τη Λάρισα και στο 2231 103220 για τη Λαμία

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Ο ιατρός είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών με εξειδίκευση στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής και Master στις Ενδαγγειακές Τεχνικές

ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα μηχανήματα του ιατρικού εξοπλισμού στο Aggeia.eu είναι τελευταίας τεχνολογίας και πλήρως εξειδικευμένα.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ
Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!
Κλείνετε ένα ραντεβού
Μόλις εντοπίσετε το πρόβλημα καλείτε στο 2411 115911 ή στο 6986540433 και κλείνετε ένα ραντεβού για διάγνωση του προβλήματος (ο γιατρός δέχεται και επείγοντα περιστατικά χωρίς ραντεβού, μόνο με ένα τηλέφωνο).
Διάγνωση του προβλήματος
Ο ειδικός μπορεί να διαγνώσει την πάθηση μόνο από την εικόνα του προβλήματος και να συμφωνήσετε με το γιατρό τις μελλοντικές διαδικασίες της θεραπείας που θα χρειαστούν.
Έναρξη της θεραπείας
Ανάλογα το πρόβλημα που θα διαγνωστεί από τον γιατρό, αρχίζει η διαδικασία της καταπολέμησης της ασθένειας. Οι συνεδρίες, ο χρόνος και ο τρόπος της θεραπείας εξαρτάται του προβλήματος και είναι ανάλογο αν είναι σοβαρό πρόβλημα ή για αισθητικούς λόγους .
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το μοναδικό σύστημα LymphAssistTM των 12 θαλάμων (HuntLeigh 12 Hydroven) , προσομοιάζει τις βασικές αρχές του χειρωνακτικού λεμφικού ντρενάζ (MLD), ενώ το αυτοματοποιημένο σύστημα πολλαπλών θαλάμων βοηθά στην μετακίνηση σημαντικής ποσότητας υγρών μέσω του λεμφικού συστήματος του ασθενούς. Γίνεται έτσι ενεργοποίηση των λεμφικών αγγείων που ενθαρρύνονται να μεταφέρουν πρωτεΐνες και παραπροϊόντα του μεταβολισμού μακριά από τις πάσχουσες περιοχές.

Το διοδικό λέιζερ λειτουργεί σε ένα πολύ συγκεκριμένο μήκος κύματος (940 nm) , το οποίο στοχεύει ειδικά την αιμοσφαιρίνη και όχι το δέρμα (μελανίνη). Αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία για τις ευρυαγγείες και τα αιμαγγειώματα του προσώπου του κορμού και των ποδιών.

Πρόκειται για μηχάνημα εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (30ZH Microdot High Frequency electromagnetic oscillation), που εκπορεύονται από μία πολύ μικρής διαμέτρου κεραία στην επιδερμίδα του δέρματος , στοχεύοντας τα νοσούντα τριχοειδή (ευρυαγγείες). Διαλύουν την αιμοσφαιρίνη των αγγείων σε μικρά τμήματα που μπορούν να αποροφηθούν από τον ιστό του δέρματος εύκολα. Κάτι τέτοιο οδηγεί σε μόνιμη αφαίρεση των αγγείων που θέλουμε να απομακρύνουμε. Ιδανικό για ευρυαγγείες , cherry αιμαγγειώματα κτλ του προσώπου. Η χαμηλή διαχυόμενη ενέργεια προστατεύει το δέρμα από ιστική βλάβη ενώ η διαδικασία γίνεται σχετικά ανώδυνα.

Πρόκειται για εξιδεικευμένο πρόγραμμα εκτίμησης πιθανότητας εγκεφαλικού. Προτείνεται σε ασθενείς με ασυμπτωματική στένωση καρωτίδας για να υπολογιστεί ο κίνδυνος εγκεφαλικού στο άμεσο μέλλον.
Γίνεται στο ιατρείο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σωστή παρακολούθηση της νόσου. Χρησιμοποιούνται εικόνες που λαμβάνονται υπερηχογραφικά και μετά από ανάλυσή τους εξάγεται η πιθανότητα εγκεφαλικού τα επόμενα 5 έτη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Θεραπεία Ανευρύσματος
0%
Θεραπεία Στένωσης Καρωτίδος
0%
Αποφρακτική αρτηριοπάθεια κάτω άκρων
0%
Οι ασθενείς μας
Λένε για εμάς
testimonial-team (Demo)
Μαρία Κούρτη
Κιρσοί - Φλεβική Ανεπάρκεια

Επιτέλους μπορώ και εγώ να δείχνω τα πόδια μου χωρίς ντροπή στην παραλία! Υπέφερα για χρόνια αλλά με τα εξαιρετικά μηχανήματα της τεχνολογίας του σήμερα και με τις γνώσεις αυτού του καταπληκτικού γιατρού, το πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον για εμένα!!!

testimonial-team (Demo)
Γιώργος Χρόνης
Ανεύρυσμα Αορτής

Εξαιρετικός γιατρός καταρχάς ο κ.Τζορμπατζόγλου Ιωάννης. Εντόπισε έγκαιρα το πρόβλημα χωρίς καθυστερήσεις και περιττά. Σήμερα ο άνθρωπός μας ζει χάρις τη συμβολή αυτού του γιατρού! ευχαριστούμε!

Φλεβική ανεπάρκεια, αγγειοχειρουργοί Λάρισα, αγγειοχειρούργοι Λάρισα. Kιρσοί, φλεβίτιδα θεραπεία, φλεβική ανεπάρκεια, φλεβίτιδα, αγγειοχειρούργος Τζορμπατζόγλου Ιωάννης. daflon κρέμα, Καρωτίδα, Ανεύρυσμα, Λιποίδημα, Αγγειολόγος Λάρισα, Αγγειολόγος Λαμία, αγγειοχειρουργός Λάρισα, αγγειοχειρουργός Λαμία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΤΡΙΠΛΕΞ ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΦΛΕΒΩΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΕΝΩΣΗΣ,
ΑΝΕΥΡΥΣΜΑΤΟΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΦΗΣ ΚΑΡΩΤΙΔΙΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ
ΣΚΛΗΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / ΑΦΡΟΣ
ΑΦΡΟΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
ΓΙΑ ΦΛΕΒΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ
Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων RBS
RADIOFREQUENCY RBS
VASCULAR REMOVAL SYSTEM
ΑΓΓΕΙΑΚΟ DORNIER LASER 940
30W ΣΕ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ,
ΑΓΓΕΙΟΔΥΣΠΛΑΣΙΕΣ
ΛΕΜΦΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ
HYDROVEN 12 (HUNTLEIGH)
ΣΥΣΤΗΜΑ LYMPHASSIST™
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΝΟΥ ΜΕ GBOX LASER
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΝΟΥ – ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΩΝ
ΚΑΤΩ ΑΚΡΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ GBOX LASER
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ - ΕΛΚΩΝ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ, ΕΛΚΩΝ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΙΠΟΙΔΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΙΠΟΙΔΗΜΑΤΟΣ
ΑΓΓΕΙΟ/ΛΕΜΦΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΑ
CONCERTO mesoGUN μεσοθεραπεία
CONCERTO mesoGUN
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Καρβοξυθεραπεία Carboxytherapy
ΚΑΡΒΟΞΥΘΕΡΑΠΕΙΑ
CARBOXYTHERAPY
ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
Δρ. Τζορμπατζόγλου Ιωάννης MD, M.Sc
Master στις Ενδαγγειακές Τεχνικές (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μιλάνο Biccoca)

Ο Δρ. Ιωάννης Τζορμπατζόγλου, έχει αποφοιτήσει από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2000. Έχει εξειδικευτεί στην ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής σε μεγάλα νοσοκομεία της Πρωτεύουσας (Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Αγιος Σάββας, Ερυθρός Σταυρός). Έχει συνεχίσει τις σπουδές του με την απόκτηση Master στις Ενδαγγειακές Τεχνικές (Διακρατικός Τίτλος Σπουδών,Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μιλάνο Biccoca).
Έχει υπάρξει υπεύθυνος Αγγειογράφου της κλινικής Νέον Αθήναιον (Αθήνα Παγκράτι) και είναι επιστημονικός συνεργάτης του ομίλου Metropolitan General (Αθήνα). Είναι επιστημονικά υπεύθυνος του πολυιατρείου Animus Κυανός Σταυρός στη Λάρισα και επιμελητής της Α’ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιασώ Θεσσαλίας.
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων ενώ έχει δημοσιευμένες εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού.

Dr.Tzormpatzoglou Ioannis MD, M.Sc
Δρ. Τζορμπατζόγλου Ιωάννης MD, M.Sc
ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ & ΝΕΑ
blog

Εδώ θα βρείτε νέα και ανακοινώσεις για ότι αφορά τις αγγειακές παθήσεις, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες από τον ιατρό Τζορμπατζόγλου Ιωάννη MD, M.Sc

Πρησμενα ποδια, φλεβτιδα, ευρυαγγείεσ. Φλεβική ανεπαρκεια, αγγειοχειρουργοσ τζορμπατζόγλου ιωάννησ. Θεραπεια ευρυαγνειων, θεραπεια κιρσών. Κιρσοι ποδιων, πρησμένα ποδια, φλεβίτιδες, αννειοχειρουργόσ τζορμπατζογλου ιωαννησ. Φλεβική ανεπαρκεια, θεραπεία ευρυαγγειών, θεραπεία κιρσών των ποδιών, κιρσοί ποδιών.

Αγγειολογικό Iατρείο Λάρισας, Αγγειοχειρούργος στη Λάρισα, Αγγειολόγος Λάρισα, Αγγειοχειρούργος Λάρισα, αγγειοχειρούργος Λαμία, Αγγειολόγος Λαμία, Λέιζερ για αγγεία, Σπασμένα αγγεία. Φλεβικη ανεπαρκεια, αγγειοχειρουργος λαρισα, κιρσοι, φλεβίτιδα θεραπεια, φλεβική ανεπάρκεια. Φλεβιτιδα, αγγειοχειρουργος τζορμπατζόγλου ιωάννησ.

Ανεπάρκεια φλεβών κάτω άκρων, φλεβτιδα, φλεβες στα πόδια. Ανεπαρκεια φλεβων κατω ακρων, αντιμετωπιση κιρσων, αντιμετωπιση φλεβτιδασ. Αντιμετωπιση ευρυαγγειων, φλεβτιδα θεραπεια, αντιμετωπιση φλεβικησ ανεπαρκειασ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ
2411 115911

ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 9, 4ος όροφος
(Πάνω από το Plaisio), Έναντι ΚΤΕΛ, Λάρισα
Τηλ. Λάρισας: 2411 115911

ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΒΥΡΩΝΟΣ 9, 1ος όροφος
351 00, Λαμία
Τηλ. Λαμίας: 2231 103220