ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 9, 4ος όροφος, Έναντι ΚΤΕΛ, Λάρισα
ΒΥΡΩΝΟΣ 9, 1ος όροφος , Λαμία

RBS Radiofrequency System

Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων RBS

RBS RADIOFREQUENCY SYSTEM

Aggeia.eu RBS Radiofrequency System - VASCULAR REMOVAL SYSTEM

Οδηγεί σε μόνιμη αφαίρεση των αγγείων που θέλουμε να απομακρύνουμε,
όπως ευρυαγγείες , cherry αιμαγγειώματα του προσώπου κτλ.
H χαμηλή διαχυόμενη ενέργεια προστατεύει το δέρμα από ιστική βλάβη
ενώ η διαδικασία γίνεται σχετικά ανώδυνα .

Εκπέμπονται ηλεκτρομαγνητικά κυμάτα (30ZH Microdot High Frequency electromagnetic oscillation) στοχεύοντας τα νοσούντα τριχοειδή (ευρυαγγείες).

Πρόκειται για μηχάνημα εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (30ZH Microdot High Frequency electromagnetic oscillation), που εκπορεύονται από μία πολύ μικρής διαμέτρου κεραία στην επιδερμίδα του δέρματος , στοχεύοντας τα νοσούντα τριχοειδή (ευρυαγγείες).

Διαλύουν την αιμοσφαιρίνη των αγγείων σε μικρά τμήματα που μπορούν να απορροφηθούν από τον ιστό του δέρματος εύκολα. Κάτι τέτοιο οδηγεί σε μόνιμη αφαίρεση των αγγείων που θέλουμε να απομακρύνουμε.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κυμάτα (30ZH Microdot High Frequency electromagnetic oscillation), που εκπορεύονται από μία πολύ μικρής διαμέτρου κεραία στην επιδερμίδα του δέρματος , στοχεύοντας τα νοσούντα τριχοειδή (ευρυαγγείες), διαλύουν την αιμοσφαιρίνη των αγγείων σε μικρά τμήματα που μπορούν να απορροφηθούν από τον ιστό του δέρματος εύκολα.
Είναι ιδανικό για ευρυαγγείες , cherry αιμαγγειώματα κτλ του προσώπου ενώ η διαδικασία προστατεύει το δέρμα και γίνεται σχετικά ανώδυνα

Ιδανικό για ευρυαγγείες , cherry αιμαγγειώματα κτλ του προσώπου.

Η χαμηλή διαχυόμενη ενέργεια προστατεύει το δέρμα από ιστική βλάβη ενώ η διαδικασία γίνεται σχετικά ανώδυνα .