Για επαγγελματίες υγείας

Προς επαγγελματίες υγείας:

Αν είστε επαγγελματίας υγείας, ιδιαίτερα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και έχετε να κάνετε με ασθενή στον οποίον πιθανολογείτε αγγειακό πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με email μαζί μας και να δώσουμε online, μία δική μας εκτίμηση
Παρακαλούμε επισυνάψτε όποια παρακλινική εξέταση πιθανόν έχει κάνει ο ασθενής μαζί με την δική σας εκτίμηση και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Ψάχνουμε για συνεργάτες:

Αν είστε παθολόγος, αγγειολόγος, καρδιολόγος, διαβητολόγος κτλ., σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος μπορείτε να στείλετε ένα μινι βιογραφικό (μίας σελίδας) και τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση ιατρείου, τηλ) και να σας προβάλλουμε δωρεάν στο site.

Στον ασθενή μαζί με την πρώτη εκτίμηση θα αποσταλούν και τα στοιχεία του ιατρού που βρίσκεται κοντά στην κατοικία του ασθενούς ώστε να ασχοληθεί εκτενέστερα. (πχ τροποποίηση παραγόντων κινδύνου, ρύθμιση σακχάρου υπέρτασης χοληστερίνης κτλ.)
Ασφαλώς είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε εκτίμηση πάνω σε περιστατικό που σας προβληματίζει και αφορά αγγειακή νόσο. Πχ, εκτίμηση αξονικής επί ανευρύσματος κοιλιακής αορτής, δωρεάν ανάλυση υφής καρωτιδικής πλάκας αν σταλεί μια επιμήκης εικόνα της αθηρωματικής πλάκας (σε format jpeg ή tiff), Διαφορική Διάγνωση έλκους στο πόδι κοκ.

Φόρμα Επικοινωνίας

Όνομα:
Invalid Input

Email:
(Υποχρεωτικό πεδίο)
Invalid Input

Θέμα:
Invalid Input

Μήνυμα:
Invalid Input

Επισύναψη αρχείου
Invalid Input

Επισύναψη αρχείου
Invalid Input

Επισύναψη αρχείου
Invalid Input

Κώδικας Επαλήθευσης
Κώδικας Επαλήθευσης
Invalid Input

TOP