Τσούνης Δημήτριος Καρδιολόγος, Νέα Μάκρη

Ο Τσούνης Δημήτρης είναι απόφοιτος του Tμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «Λίαν Καλώς» και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, ένα στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και ένα στην «Άσκηση και Υγεία» του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης, είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με αντικείμενο του διδακτορικού του την καρδιακή ανεπάρκεια και συγκεκριμένα την καρδιακή ανεπάρκεια με διατηρημένο κλάσμα εξώθησης της αριστερής κοιλίας. Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας των Ιούνιο του 2013.

Υπήρξε κλινικός ερευνητής σε πολυκεντρικές μελέτες, έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και παρουσιάσεις επιστημονικών μελετών σε ελληνικά και διεθνή καρδιολογικά συνέδρια.

Επίσης, κατέχει θέση ιατρικού συμβούλου σε θέματα αντιπηκτικής αγωγής σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία και είναι συνεργάτης ιατρός σε εταιρεία ιατρονομικών υπηρεσιών.

 

Στο ιατρείο του, με έδρα την Νέα Μάκρη, Αττικής, παρέχεται πλήρης αναίμακτος καρδιολογικός έλεγχος (υπερηχοκαρδιογράφημα, συσκευή καταγραφής – holter καρδιακού ρυθμού και αρτηριακής πίεσης, δοκιμασία κόπωσης). Πεδία ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντός του αποτελούν οι Καρδιακές Αρρυθμίες και ιδιαίτερα η Κολπική Μαρμαρυγή, η Καρδιακή Ανεπάρκεια και η Αρτηριακή Υπέρταση.

 

Διεύθυνση: Μωσαίου 31, Νέα Μάκρη, ΤΚ: 19005, Αττική

Τηλέφωνο: 2294050505, 6974888955

Email: tsounisd@me.com

TOP