Σπύρος Λάππος, Καρδιολόγος Ζάκυνθος

 

O Σπύρος Λάππος αποφοίτησε το 2000 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Λίαν Καλώς. Ειδικεύθηκε στην Καρδιολογία στο Νοσοκομείο Γ. Γενηματάς έχοντας συμπληρώσει τον προαπαιτούμενο χρόνο ειδίκευσης στα Νοσοκομεία Αμαλία Φλέμινγκ και Παμμακάριστος. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Καρδιολογίας τον Οκτώβριο του 2010 και συνέχισε ως επιστημονικός συνεργάτης του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Γ. Γενηματάς.

Έχει μετεκπαιδευθεί στις Νεώτερες Τεχνικές Υπερήχων (Stress Echο, Διοισοφάγειο υπερηχογράφημα) στην Καρδιολογική κλινική του Τζανείου Νοκομείου το 2012.

 

Εργάσθηκε για 2 έτη ως συνεργάτης της Β' Καρδιοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία υπό τη Διεύθυνση του Στρατή Παττακού (2010-2012).

 

Ο ιατρός έχει επαγγελματική έδρα στο νησί της Ζακύνθου και στο ιατρείο του παρέχονται ολοκληρωμένες καρδιολογικές διαγνωστικές τεχνικές (υπερηχογράφημα, stress echo, holter ρυθμού και πίεσης, δοκιμασία κοπώσεως). Τα πεδία ειδικού επιστημονικού ενδιαφέροντός του εστιάζονται στις καρδιακές αρρυθμίες και στην καρδιολογική απεικόνιση.

 

Διεύθυνση: Αερ. Τσιριγώτη 2, Ζάκυνθος, 29100

τηλ: 26954-00511, 6932660188

email: splappos@gmail.com

Συμβεβλημένος ΕΟΠΥΥ 

 

TOP